четвер, 1 жовтня 2015 р.

 
         30 вересня ,  з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек , відбулося урочисте зібрання бібліотечних працівників, на яке були запрошені представники влади, спонсори, читачі, партнери бібліотеки.Всі присутні ознайомились з виставкою-панорамою інформаційно-методичних матеріалів      "Бібліотечний вернісаж".






        Бібліотеки були і залишаються символом культури суспільства.І саме  БІБЛІОТЕКА покликана вирішити багато проблем  як у місті так і селі, стати територією духовності та знань, першим помічником в освіті, професійному становленні, організації дозвілля населення. Основою для бібліотеки стає не просто видача книг, а робота з громадою: соціальна діяльність, надання консультацій, інформаційна допомога.
      Невеликою частиною бібліотек України є книгозбірні нашого району.
 Це  36  бібліотек в сільській місцевості, 2 селищні бібліотеки. В більшості з них працюють самовіддані люди, професіонали, які  вважають свою роботу покликанням душі.В когорті Черняхівських  бібліотекарів – багато творчих і талановитих людей. Вони вміють організувати справжнє свято не тільки для своїх читачів, але й для всієї громади села. Жодна  подія в селі не проходить без участі бібліотекаря, який координує свою діяльність з іншими закладами,  громадськими об’єднаннями та працює в тісному контакті з  органами місцевого самоврядування, завойовуючи своєю працею авторитет сільської громади.