вівторок, 11 серпня 2015 р.



                                            Бібліотека зустрічає друзів


      Літо – чудова пора  канікул, коли школярі відпочивають від занять та набираються сил для нового учбового року. 
        Наша бібліотека в цей час активізує свою роботу, адже у книжок немає канікул, а період літніх місяців для школярів – це пора читання позапрограмової літератури. Діти йдуть до бібліотеки зі списками літератури рекомендованої для позакласного читання. Враховуючи це в  центральній бібліотеці для дітей організовані літні читання під гаслом «Бібліотека зустрічає друзів», в рамках яких  відвідувачі знайомляться з книжковими виставками та перегляди літератури для позакласного читання. 
       Частими гостями в бібліотеці є учні пришкільного табору відпочинку Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Нашими гостями були також школярі гімназії, а також учні пришкільного табору Клітищенської школи.
   Тут їх чекають зустрічі  на піратському кораблі з героями пригодницьких оповідань . Юних читачів зустрічає капітан -головний пірат , а також його помічник- Джек Воробей.



     Діти із задоволенням і захопленням  слухають цікаві піратські історії, відгадують загадки, приймають участь в конкурсах.
  Щодня  бібліотекарі організовують зустрічі  юних відвідувачів з цікавими людьми.
     Нещодавно до нас завітав давній друг бібліотеки, лялькар Нікіта Перцев. 






         Багато цікавої і корисної інформації почерпнули читачі під час зустрічі з гостями районної дитячої бібліотеки  інспектором  ДАІ  Поліщуком Андрієм  Васильовичем та працівником товариства Червоного Хреста Руденко Валентиною Іванівною. Діти почули  вичерпні відповіді на питання, що їх цікавлять, дізнались про правила поведінки під час різних несподіваних ситуацій.